onsdag 31 januari 2018

Nätapotek som faktiskt levererar. Vi testar EUapoteket,24Apoteket,mm





"Gröna" Apotek är en term som kommer ifrån flashback. Att ett apotek är grönt innebär att de levererar varor och så att säga inte scammar/blåser dig på pengar. Nätapotek i Sverige är uteslutande baserade utomlands. Så är det bara. Men eftersom ett fåtal valt att ha sin bas i EU (oftast Malta eller Cypern) så kan de kringgå Svensk lag och istället tillämpa EU-lag. Detta irriterar våra politiker så in i helvete och det är med ett leende jag gör mina beställningar.

Jag har testat följande apotek och fått hem en leverans av samtliga nätapotek:

1) http://www.euapoteket.com
Mycket av varorna kommer ifrån Thailand(även om de påstår annat. Sist jag handlade här var i Januari 2013.) Då köpte jag vanlig Viagra som dök upp i ett vitt kuvert och ett semestervykort märkt "From your Friend Vassilis Gaxp***us" mellan vykortet och kuvertet var ett par blåa tabletter ingömda. 
Jämförspris: Levitra: 241kr/tablett

2) http://www.eurodrugstore.eu/
Suspekt nätapotek. Varorna är ifrån Bulgarien. Leverans tar 1 månad och jag fick ett brunt paket utan avsändare hemskickat. Dessutom var läkemedelsförpackningen på bulgariska(tror jag?) och inte engelska som hemsidan påstår. Kundtjänst svarade mitt epost ca 20 dagar senare.  Det enda skyddsemballage som fanns omkring paketet var tillverkad av rivna dagstidningar och postit-lappar.  Verkligen inget nätapotek jag vill rekommendera 
Jämförspris: Levitra: 89kr/tablett

3) 24apoteket
24Apoteket är ett nätapotek med säte i skatteparadiset British jungfruöarna
Varorna kommer ibland ifrån ,Nederländerna,och Spanien men levereras såvitt jag vet alltid med kurirpost. Dvs DHL,Fedex,osv
 Efter att ha gjort en beställning på Levitra fick jag min avi ifrån posten redan inom 2 veckor. Avsändare var Olander Inc ifrån Nederländerna och paketet var vitt samt märkt "PostNL " 

Att de har spårbara paket innebär att man får pengarna tillbaks om något går fel. Det kallar jag trygghet
Jämförspris: Levitra: 19kr/tablett


Prisjämförelse

24apoteket 60 tabletter x 100mg Azithromax Pfizer Spain
230 kr (€26) 
Eurodrugstore.eu 100 Azithromycin 100mg Azikem-Pakistan, 10tabletter
470 kr (€48.5) 

Euapoteket.com      Finns ej till salu
Zithromax
Finns ej till salu





Summa summarum: Alla tre levererar din beställning . Euapoteket överraskade till det sämre med tanke på att de funnits sedan 2002 . Endast 24apoteket har pengarna tillbaks-garanti och lyckades leverera i tid. Eurodrugstore vågar jag inte beställa ifrån någonsin mer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar