tisdag 3 juli 2012

Zithromax: Bredspektrumantibiotika mot en mängd olika bakterieinfektioner

Vad är Zithromax?
Zithromax är ett kraftfullt bredspektrumantibiotika som bekämpar en mängd olika bakterier i kroppen. Det används bland annat mot lunginflammation, bronkit, öroninfektioner, hals och näsa, hudinfektioner, bäckeninflammation och även sexuellt överförbara sjukdomar såsom klamydia, gonorrea och mjuk schanker. Originalversionen tillverkas av Pfizer, Inc., men den finns tillgänglig som generisk också. Generisk Zithromax är lika effektiv som originalet men mycket billigare. Det kan även köpas via nätet utan recept.
Klicka här för att läsa mer 

Hur fungerar det?
Zithromax tabletter innehåller den aktiva ingrediensen azitromycin, som är en så kallad makrolid antibiotika. Det
köp zithromax på 24apoteket
Köp Zithromax(azithromycin) utan recept
fungerar genom att förhindra att bakterier producerar proteiner som är nödvändiga för de. Utan dessa proteiner så kan inte bakterierna växa, föröka sig och bli fler. Därför stoppar Zithromax spridningen av infektionen och de kvarvarande bakteriena kan dödas av kroppens immunförsvar.

Hur används det?
Doseringen och hur länge medicinen behöver användas beror på typen av infektion samt ålder. Följ instruktionerna som du fått av din läkare. Generellt sett så tas Zithromax tabletter ordentligt med vatten, med eller utan mat. Försök att ta dina doser med jämna mellanrum.

Såtillvida att din läkare inte säger något annat så är det viktigt att du slutför din kur, även om du mår bättre eller att det verkar som att infektionen är på väg bort. Om du avslutar kuren i förtid så ökar risken för att infektionen återkommer och att bakterien blir resistent mot antibiotikan.

Var kan man köpa Zithromax?
De som funderar på att köpa Zithromax i Sverige bör vara medvetna om att det är en rätt så dyr medicin som man inte kan köpa utan recept.  Den goda nyheten är att du kan köpa högkvalitativ generisk Zithromax online och vara säker på att det fungerar för dig. Det har samma aktiva ingrediens som originalet och är därför lika effektivt. Enda skillnaden är att det är mycket billigare och att du inte behöver något recept för att beställa.

Försiktighetsåtgärder
Innan du använder medicinen, försäkra dig om att du inte är allergisk mot det eller andra antibiotika som innehåller azitromycin (såsom erytromycin, claritromycin, telitromycin)

Biverkningar av Zithromax
Eftersom Zithromax är en stark medicin så har det även några biverkningar, såsom:
  • diarré, förstoppning, illamående, kräkningar, magsmärtor;
  • förminskad känsla av smak och lukt;
  • yrsel, trötthet, huvudvärk och ringande öron;
  • insomnia, ångest;
  • mild klåda eller hudutslag, vaginal klåda.
Dessa biverkningar är oftast tillfälliga och de försvinner mer och mer allt eftersom din kropp vänjer sig vid dosen. Men om du får något av dessa symptom som kan tyda på en allergisk reaktion bör du ringa efter hjälp: hudutslag, svårt att andas, svullet ansikte, läppar, tunga eller hals.

Sammanfattning
Zithromax är en populär antibiotika som har bevisats vara effektiv för att bekämpa en mängd olika bakterieinfektioner. Det är lätt att använda och verkar fort. Generisk Zithromax är väldigt billigt och du kan köpa det enkelt på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar